Over ons

Dierverzorging in de breedste zin van het woord”

Achter dit bedrijf staan 2 gedreven mensen, een moeder en dochter met een grote passie voor dieren, een echt familie bedrijf.

 

 

“Mijn naam is Linda Roeleveld en al van jongs af aan, een grote voorliefde voor dieren. Alle dieren waarvan ik vond dat zij hulp nodig hadden sleepte ik mee naar huis. Ik was dan ook vast besloten om dierenarts te worden maar doordat ik uit een kappers familie kom was het vanzelfsprekend dat ik ook die richting op ging. Na 12 jaar dit vak met veel plezier te hebben gedaan kroop het bloed toch waar het niet gaan kan. Ik melde mij aan bij het dierenasiel, waar ik mijzelf opwerkte van dierverzorgster tot uiteindelijk afdelingshoofd quarantaine.”  

 

Linda heeft een brede opleiding gedaan. Naast de Kappersopleiding heeft zij ook haar Beveiligingsopleiding, Kynologisch instructeur, diploma Erkend Honden uitlaatservice (HUS), Chipcertificaat / BAT Certificaat en  Ethologie hond behaald.

“ Naast deze opleidingen heb ik heel veel professionele ervaring opgedaan tijdens  mijn loopbaan in het dierenasiel. Waar ik zeer dankbaar voor ben. Professionaliteit, betrouwbaarheid en kennis is voor mij zeer belangrijk. Hiermee onderscheid ik mij van andere uitlaat diensten en dierverzorgers”

 

Dochter Dominique is net zoals haar moeder begonnen in het kappersvak. Ook heeft zij ervaring opgedaan in de bloemenbranche. Uit beide beroepen kon zij geen voldoening halen, haar hart lag bij de dieren dus was de keuze snel gemaakt. De geboorte van Animal Care Almere was een feit. 

“ Mijn stages heb ik bij de dierenambulance, dierenarts en het dierenasiel doorlopen. Tijdens deze stages raakte ik al besmet met ‘ het liefde voor dieren virus’.
Maar ook ik heb eerst de keuze gemaakt voor het kappersvak.

Mensen blij en tevreden de deur uit laten gaan met en mooi kapsel  leek mij een leuk beroep. Dit beroep heb ik niet lang gedaan, het bracht mij geen voldoening.
Omdat ik zeer creatief ben was de stap naar bloemist een logische keuze.
Maar het ‘liefde voor dieren virus ‘ breidde zich verder uit en ook
ik was volledig besmet.

Dominique heeft naast haar stage periode en haar kappersopleiding ook haar Honden uitlaatservice (HUS) diploma aan de Martin Gaus academie behaald. Ook heeft zij een studie fotografie behaald.

Samen zijn zij de drijvende kracht achter Animal Care Almere.
Een familie bedrijf met flexibele diensten en waar altijd het belang en plezier van uw dier voorop wordt gesteld.